Op weg naar Pasen

Klarenbeek/Voorst/Wilp- De protestantse gemeente te Klarenbeek, Voorst en Wilp is de komende 40 dagen op weg naar Pasen. Doet u ook mee?

De 40 dagentijd in aanloop naar Pasen is voor de leden van de Protestantse gemeente een belangrijke tijd op weg naar Pasen.

Zij willen graag dat alle bewoners in de streek dit kunnen meebeleven.

Daarom is er een project op hun Facebookpagina en website gestart.

Normaal gesproken is deze 40 dagentijd, de aanloop naar Pasen, een tijd van inkeer en vasten. Een tijd van dingen niet of minder doen, een tijd van dingen laten staan of weglaten.

In de huidige tijd met alle maatregelen, moeten we echter al zoveel weglaten. Niet meer bij iemand langs die ziek of eenzaam is, niet meer samen sporten, niet meer samen zingen, (bij vlagen) niet meer samen naar school, niet meer naar een familie of vrienden.

Daarom wordt de 40 Dagentijd ingevuld door ergens naar uit te kijken.

Op Facebook en de website staat daarom iedere dag een lied, gedicht, activiteit voor jeugd- en/of volwassenen, een gebed of overdenking.

Zoek een leuk moment op de dag om daar tijd voor vrij te maken. Ga deze 40 dagentijd niet iets niet doen, maar kijk er naar uit om iets wel te doen voor of met anderen.

Website: https://www.kerkklarenbeekvoorstwilp.nl

Facebook: https://www.facebook.com/gemeenteklarenbeekvoorstwilp

woensdag 24 februari 2021

Deel dit bericht