Open dag Zorgboerderij Hof Noord Empe

Voorst- Iedereen is van harte uitgenodigd tijdens de open dag op zaterdag 25 juni op Zorgboerderij Hof Noord Empe. De zorgboerderij opent haar deuren voor belangstellenden die een kijkje willen nemen op de nieuwe locatie. Zorgboerderij Hof Noord Empe bestaat al sinds 2001 en was gelegen aan de Noordemperweg te Voorst. Begin 2020 is de Zorgboerderij verhuisd naar de Hengelderweg 7a, aan de rand van Voorst. Deze nieuwe locatie was natuurlijk even wennen voor iedereen.

Eigenares Karlijn Hupkes heeft samen met haar vader Jaap en haar team met de hulpboeren veel werk verzet en nu willen zij dit graag aan jullie laten zien. Alles staat er stralend bij, groeit, bloeit en de dieren op het erf hebben het heerlijk naar hun zin. Zij kijken allemaal uit naar deze dag om jullie als gasten te mogen ontvangen.

Hof Noord Empe, onder leiding van een deskundig team, biedt een veilige haven, waarbij respect voor mens, dier en natuur centraal staat. Door de mix van jong en oud met diverse hulpvragen heerst er een prettig thuisgevoel.

Hulpboeren helpen zoveel als mogelijk mee bij alle werkzaamheden op en om de boerderij. Daarbij kijken wij individueel per hulpboer welke doelen er kunnen worden gesteld en hoe wij deze samen kunnen behalen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het verzorgen van de dieren, het onderhouden van het erf of het verwerken van de mooie producten uit de moes-, pluk- en kruidentuin.

Zaterdag 25 juni belooft een mooie dag te worden, een vol programma en voor een ieder is er wat leuks te zien of te doen. Zoals een Meet & Greet met onze dieren, rondleidingen, informatieve speurtocht, ministreekmarkt, verkoop van eigen producten, springkussen, spelletjes en een optreden van het koor de Dissonanten. Kom gezellig een bezoek brengen en laat je verrassen door een wandeling over het avonturenpad of de smaak van eigen geteelde en verbouwde producten.

Het team en de hulpboeren willen jullie graag rondleiden op deze fantastische plek.

Open dag Zaterdag 25 juni 10.00-16.00 uur

Zorgboerderij Hof Noord Empe,

Hengelderweg 7a, Voorst.

woensdag 15 juni 2022

Deel dit bericht