Openburendag zaterdag 23 september in de Benring

Voorst- Op zaterdag 23 september is het de landelijke burendag. De Benring opent dan haar deuren, zowel voor buurtbewoners als andere inwoners uit Voorst en omstreken. Tussen 14.00 en 17.00 kunt u binnenkijken en meedoen met diverse activiteiten. Zo kunt u kennismaken met het aanbod van de Benring als ontmoetingsplek voor ouderen.

De kookclub bereidt hapjes, kom lekker proeven wat zij hebben klaargemaakt! U kunt gezellig in onze prachtige tuin gaan zitten om kennis te maken met elkaar: wie wonen er nu eigenlijk in de Benring, en wie bent u als Voorstenaar? Ook zal de Jeu de Boulesclub uitleg geven over dit spel, waar jong en oud aan mee kan doen. Het handwerkcafé laat aan u zien wat ze zoal maken. U kunt informatie krijgen over de duofiets, er zijn bewoners die gaan fietsen met mensen die dat leuk vinden!

De sjoelclub zal acte de présence geven, u kunt gezellig meedoen en informatie krijgen over deze club. Ook zal het muzikale gedeelte niet ontbreken, er wordt accordeon gespeeld en misschien stapt er wel iemand uit de buurt achter de piano? De gastvrouwen zullen u wegwijs maken in het huis, enkele bewoners stellen zelfs hun appartement open voor de buurt. De koffiedames zorgen natuurlijk voor een natje en een droogje en zullen u welkom heten. Tot slot is buurtmaker Marije van Ingen van Mens en Welzijn Voorst aanwezig, u kunt bij haar terecht voor al uw vragen op welzijnsgebied.

Kom d’r bie op 23 september! Of neem een kijkje op de nieuwe website: www.debenring.nl!

woensdag 13 september 2023

Deel dit bericht