Opnieuw vijfde Culinaire Wandeling in Twello.

Twello- Op zondag 23 april vindt opnieuw de vijfde editie van de Culinaire Wandeling plaats. Door de corona maatregelen werd de vijfde editie in 2020 afgeblazen. De Culinaire Wandeling is een evenement dat sinds een paar jaar in Twello wordt georganiseerd, waarbij je tijdens een wandeling meegenomen wordt langs zes horecabedrijven om verschillende gerechten te proeven.

De volgende restaurants nemen deel aan het evenement: Mykonos, De Hamer, De Waardige Waard, Swinckels, Taverne en De Patron. Ieder restaurant verzorgt een eigen gerecht, waar je achtereenvolgens heerlijk van kunt genieten. De Culinaire Wandeling begint om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

De kaartverkoop voor dit evenement start op 28 februari en de kaarten zullen verkrijgbaar zijn bij ieder deelnemend restaurant. Op de kaart staat één van de bovenstaande bedrijven als startpunt vermeld. Na het eerste bezoek kun je de route zelf indelen. De kosten voor de Culinaire Wandeling zijn € 35,- excl. het drinken.

Voor degene die nog kaarten hebben van de vorige keer, deze kunnen omgeruild worden voor de editie van 2023. Dit kan t/m 1 april 2023, daarna zullen deze kaarten niet meer geldig zijn.

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op 23 april en dat het net als voorgaande edities een smakelijk succes wordt!

woensdag 22 februari 2023

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws