Opruimactie zwerfvuil

Twello- Zaterdag 21 januari gaan we weer op pad. Dan is er opnieuw een opruimactie van zwerfafval. Eens in de twee maanden hebben we een gezamenlijke activiteit met de leden van de zwerfafvalopruimgroep, niet alleen met de vaste kern, maar ook met iedereen die een keertje mee wil doen.

Deze activiteit is ook heel leuk voor opa’s en oma’s met de kleinkinderen. We komen om 10 uur bij elkaar. Eerst drinken we koffie/thee en is er ruimte om bij te kletsen. Daarna gaan we in groepjes uiteen om de straten van zwerfafval te ontdoen. Het is nuttig werk, maar ook heel gezellig. En zo kom je ook eens iemand tegen op een andere manier. Onderweg krijgen we regelmatig een duimpje omhoog en zijn er ook gesprekken over waarom we dit doen. De werkgroep is ontstaan vanuit de kerk, maar er doen ook veel niet-kerkleden mee. Opschonen van het dorp is een taak voor ons allen.

Wil je ons meehelpen met zwerfafval opruimen? We starten bij gebouw Irene, achter de Dorpskerk in Twello om 10.00 uur. Geef je op via groenekerk@pkn-twello.nl en wij zorgen voor de benodigde materialen.

Werkgroep Groene Dorpskerk Twello.

woensdag 18 januari 2023

Deel dit bericht