Optreden Southern Comfort in galerie De Statenhoed

TWELLO- Ben je liefhebber van JJ Cale, Nora Jones of John Hiatt? Dan kun je zaterdagmiddag 1 februari volop genieten van het duo Southern Comfort in de galerie De Statenhoed in Twello. Het duo brengt eigen arrangementen van Americana-covers: authentieke country, folk en blues in een modern jasje. Het optreden in het kader van de door de Kunstkring Voorst georganiseerde muziekcafé’s ‘Muziek op Zaterdag’ begint om 15.00 uur en is vrij toegankelijk.

Southern Comfort bestaat uit Rianne Leusink en Bart Zee. Beiden hebben ruimschoots hun sporen verdiend in de muziek, Rianne zingt, speelt én danst in Los Pajaritis, de bekende flamencoformatie uit Deventer. Bart was jarenlang de gitarist van de formatie Hubdah.

Roanne en Bert begeleiden hun mooie samenzang met zuidelijke klanken uit gitaren, ukelele en accordeon. Hun muziek is nu eens intiem en melancholisch en dan weer stuwend en vol energie. Het duo speelt met veel gevoel en grote passie de mooie muziekstijlen die de laatste eeuw in Noord-Amerika zijn ontstaan.

Kortom, de moeite waard om de Statenhoed op 1 februari te bezoeken en vanaf 15.00 uur te genieten van dit bijzondere optreden. De toegang is gratis, maar een gift voor de muzikanten wordt zeer op prijs gesteld. Galerie De Statenhoed aan de Dorpsstraat 11a is geopend vanaf 14.00 uur. Je kunt dan alvast de groepsexpositie van de Kunstkring bezoeken en genieten van een lekker drankje.

woensdag 22 januari

Deel dit bericht