Organisatie kiest voor nieuwe opzet wandel4daagse

Wilp- De populaire wandel4daagse Wilp is tijdelijk aangepast en hierdoor anders dan de 5 voorgaande editie`s. Allereerst is de naam anders en omgedoopt in de `4 Dorpen Wandel Routes`. De organisatie heeft voor het evenement weer de samenwerking met instelling Zozijn gezocht. Speciaal voor de bewoners zijn er routes op het terrein van Zozijn de Lathmer uitgezet. Iedereen die wil wandelen, kan dit doen tot en met zaterdag 19 juni. Deelnemers hebben dus langer de tijd om een route te kiezen en te wandelen in eigen tempo. Deze andere opzet heeft uiteraard alles te maken met de huidige regelgeving om te voorkomen dat het een massale activiteit wordt. Wie de routes volgt komt door de prachtige omgeving van Wilp, Posterenk, Bussloo en Wilp-Achterhoek.

​Leuke prijs

Na inschrijven, krijgt u een pakket routes en kunt u meteen van start. De kosten zijn 5 euro per pakket en inschrijving is op naam. De afstanden zijn 8 kilometer per route. Bovendien is er nog een mooie bonus route van 12.5 km. Er zijn onderweg geen stempelposten. Onderweg kunnen wandelaars enkele vragen beantwoorden en kans maken op een leuke prijs. Inschrijven kan via:

dcp@abwa.nl of dcp@posterenksbelang.nl verder is er komende zaterdag ook nog mogelijkheid tot inschrijven op de weekmarkt in Wilp.

woensdag 9 juni 2021

Deel dit bericht