Pleinfeest Duistervoorde

Twello- Het Pleinfeest Duistervoorde komt er weer aan en wel op zaterdag 25 mei. Na het succes van het eerste pleinfeest hebben veel mensen aan de bewoners van de Kerklaan gevraagd om weer zo’n feestje te organiseren op en rond het Kerkplein van Duistervoorde waarbij iedereen welkom is. En dat gaan we doen! Een unieke locatie, beschermd dorpsgezicht in Twello met een grote historie.

De Martinuskerk en Martinusschool, Huis Duistervoorde en het huis “Café de Poorte’ en boerderij ‘De keukenkamp’ liggen aan de Kerklaan en het plein.

Op zaterdag 25 mei van 13.00 – 16.00 uur zullen er optredens, concerten, een markt met heerlijke hapjes en allerlei activiteiten georganiseerd worden. De mensen proeven, praten en genieten samen van de optredens. Je maakt kennis met andere verre (eet) culturen dichtbij huis. De charme van het plein zal de activiteit omarmen en verwarmen, waarbij muziek uit de verschillende culturen de sfeer zal verhogen.

Wij zijn op zoek naar inwoners uit de Gemeente Voorst uit verschillende culturen om deze middag, op een unieke plek, verder mee in te vullen, van taartenbakker tot kinderkoor, volksdansgroep of spoken word artiest. Ben je muzikaal met instrument en/of zang en of dans en wil je solo of samen met anderen in een optreden van Max 20 minuten voor het publiek je talent laten zien? Ben je creatief in schilderen, tekenen of fotografie en wil je dat live laten zien zodat het plein een klein Montmartre wordt? Ben je trots op het eten van jouw cultuur en wil je dat anderen laten proeven?

We hebben een bescheiden budget om onkosten te vergoeden. Neem vóór zaterdag 14 april contact op voor een plek in het programma. Je kunt mailen naar Frits op f.spijker2@chello.nl , of een briefje in de bus doen bij Bert bij Huis Duistervoorde, Kerklaan 14, met je idee, je naam en telefoonnummer.

woensdag 27 maart 2024

Deel dit bericht