Podiumplaatsen voor SV Twello ritmische gymnastiek

Twello- De eerste plaatsingswedstrijd van de ritmische gymnastiek van SV Twello is succesvol afgesloten. De dag begon met de individuele oefeningen van Kiki, Tess, Nouraya en Julia. Voor deze meisjes was het extra spannend, want dit was de eerste keer dat ze meededen aan een wedstrijd. Nouraya mocht de dag aftrappen en ondanks de spanning liet ze een prachtige oefening zien die werd beloond met de 1e plek. Daarna was het de beurt aan Tess die met haar mooie oefening de zilveren medaille mee naar huis mocht nemen.

Kiki deed met haar oefening mee in de jongste categorie en kreeg hier een gouden medaille. Julia zit nog niet zo lang op ritmische gymnastiek, maar draaide een strakke hoepeloefening en veroverde de 2e plek. Vervolgens was het de beurt aan Jaleey en Manou hun duo knotsoefening. Ze lieten een moeilijke oefening zien, maar ondanks dat wisten ze de 1e plek te behalen. In de categorie junioren liet Manou een nette bal- en hoepeloefening zien waardoor zij naar huis mocht met een zilveren medaille. Jaleey en Ilse deden mee in de categorie senioren. In een sterk concurrentieveld lieten zij prachtige oefeningen zien. Ilse behaalde hier de 2e plek en de gouden medaille was voor Jaleey. In de middag was het tijd voor de groepen om hun oefening te laten zien. Kiki, Tess, Nouraya en Julia hebben hier hun nieuwe oefening prachtig uitgevoerd wat een mooie 2e plek opleverde. Voor de groepen was dit een oefenwedstrijd. Op zondag 3 maart hebben zij hun eerste plaatsingswedstrijd in Burgum. Wij gaan weer hard oefenen voor de volgende plaatsingswedstrijden op 17 maart en 14 april in Twello. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keertje komen kijken wat ritmische gymnastiek is en gezellig meedoen? Dat kan! Op zaterdagochtend traint de recreatiegroep van 9:30-10:30 in de sporthal aan de Zuiderlaan.