Podotherapie Hurenkamp

Apeldoorn- Wanneer je zo van je vak houdt, is het bijna vanzelfsprekend dat je een eigen praktijk start. Een plek waar je samenwerkt met collega’s die minstens zo veel van hun werk houden. Podotherapie Hurenkamp is in 2014 vanuit de passie voor podotherapie opgericht door Marie-Jose Hurenkamp. Het is een kleinschalige sfeervolle praktijk, voorzien van alle moderne faciliteiten en technieken om jou van de beste zorg en een passend advies te voorzien.

Sfeervolle en kleinschalige praktijk
Dankzij de kleinschaligheid van de praktijk werken onze podotherapeuten nauw met elkaar samen in een ontspannen sfeer. Dat merk je wanneer je patiënt bent bij Podotherapie Hurenkamp. Omdat we het liefst werken met patiënten waarmee het klikt, werkt het zo goed. We houden niet van een klinische werkomgeving en we geloven dat onze patiënten zich ook comfortabeler voelen in een sfeervolle praktijk. Dit sluit ook feilloos aan op onze persoonlijke werkwijze. We zijn altijd dichtbij en betrokken. Dat maakt ons werk nóg leuker en waardevoller en jouw bezoek aan onze praktijk nog prettiger.

Onze persoonlijke benadering
Klachtenvrij bewegen is niet vanzelfsprekend. Dat merk je pas wanneer lopen, staan, springen of rennen ineens klachten veroorzaakt. Dat geldt voor fanatieke sporters en voor vrijetijdswandelaars, voor kinderen en voor volwassenen. Als je klachten ontwikkelt wil je er zeker van zijn dat je door specialisten behandeld wordt. Door podotherapeuten die hun vak ontzettend goed verstaan en die je van begin tot eind begeleiden. Van de eerste intake tot je klachten verdwenen zijn.

Welkom bij Podotherapie Hurenkamp!

woensdag 19 januari 2022

Deel dit bericht