Polletje gooit het over andere boeg

Twello- Het al jaren bekende fietsherstelbedrijf Polletje in Twello gaat over op een andere bedrijfscultuur, hetgeen wil zeggen, terug naar de roots: het repareren van fietsen.

Het van vader op zoon overgegane bedrijf kent een geschiedenis die al bijna 50 jaar bekend staat als dé fietsenmaker van Twello. In de loop der jaren is er het nodige veranderd en ging de verkoop van nieuwe fietsen een steeds grotere plaats innemen. Dit alles heeft echter niet geleid tot veronachtzaming van service en reparatie, ook dit aspect bleef hoog in het vaandel staan. Een klein jaar geleden is er, door allerlei omstandigheden, de gedachte bij Astrid en Tom ontstaan om alles over een andere boeg te gooien.

Het doel is nu n.l. het repareren van fietsen en e-bikes, en verkoop van fietsaccessoires, hiervoor blijf een gedeelte van de winkel intact. De verkoop van fietsen zal dus niet meer plaats vinden.

Plannen zijn er echter nog genoeg, de winkel wordt grotendeels verbouwd en geschikt gemaakt voor andere doeleinden. Daarnaast richtten de Polletjes zich op de verkoop van de nog bestaande voorraad. Goede elektrische merkfietsen zoals Kalkhoff en Flyer, ademende fietskleding van Gore Bike wear en tal van andere accessoires, worden nu aangeboden tegen aantrekkelijk actieprijzen. Op Facebook zijn regelmatig deze acties te vinden.

woensdag 17 april

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws