Promotiemarkt Twello 6 & 7 juli

Twello- Vorige week heeft er al een vooraankondiging in het Voorster Nieuws gestaan. In die vooraankondiging werd aangegeven dat de promotiecommissie van Twello Centrum iets moois en leuks heeft bedacht. In het weekend van 6 & 7 juli aanstaande willen wij alle verenigingen, stichtingen en organisaties uit Twello de gelegenheid geven om zichzelf te presenteren.

Een uitgelezen mogelijkheid om te laten zien waar je als vereniging, organisatie of stichting voor staat. Maar zeker ook een mooie kans om nieuwe leden/cursisten te werven of om meer bekendheid te krijgen. Of het nu op het gebied van sport, cultuur, bewegen, kunst of welzijn is, wij willen jou een podium bieden!

De promotiemarkt wordt gehouden in het hele centrum van Twello van 12.00 tot 17.00 uur en is geheel kosteloos! Tevens zal er die zondag 7 juli een koopzondag zijn.

Vanwege de te verwachten belangstelling voor deelname geven wij de voorkeur én voorrang aan deelnemers zonder winstoogmerk.

Je kan je op de promotiemarkt op verschillende manieren presenteren. Denk hierbij aan een informatiekraam, een podium of een workshop, etc. Sommige deelnemers zullen een bepaalde ruimte nodig hebben om zich goed te kunnen presenteren. Laat ons weten wat je ideeën zijn en we helpen je graag meedenken over wat mogelijk is.

Wil je meer informatie over dit jaarlijks terugkerende evenement of ben je nu al zo enthousiast geworden dat je je aan wil melden? Dat kan!

Mail naar: promotiemarkt@intwello.nl voor opgave en vragen/informatie.

woensdag 24 april

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws