Samen eten bij Trefpunt Duistervoorde

Twello- Wat wás het weer lekker en bovenal gezellig bij het “Samen Eten” op 4 mei jl. bij Trefpunt Duistervoorde. Er schoven maar liefst 38 mensen aan om te genieten van een heerlijk en uitgebreid diner; wederom uitmuntend bereid door Marco & Kim van DSR Food Catering/ Koken met Co.

Naast deze heerlijke maaltijd genoten de gasten ook enorm van het samenzijn, want wat is het toch fijn om niet alléén aan tafel te zitten. Lekker discussiëren over belangrijke en minder belangrijke zaken, praten over wat ons bezig houdt, nieuwe mensen ontmoeten en ook samen lachen en genieten van de goede kanten van het leven. Vanwege dit enorme succes brengt Trefpunt Duistervoorde op woensdag 15 juni a.s. wederom mensen samen aan tafel om het nuttige met het aangename te verenigen en dat tegen een vriendelijke vergoeding.

Op woensdag 15 juni a.s. organiseert Trefpunt Duistervoorde weer “Samen Eten” in Trefpunt Duistervoorde, (Sint Maartenserf 85). U bent vanaf 11.30 uur van harte welkom en om 12.00 uur gaan we aan tafel.

Dit keer is er een keuze uit onderstaande menu`s.

Oerhammetje met krieltjes, asperges, gekookte eieren en een saus hollandaise.

Bourgondisch stoofpotje met krieltjes, doperwtjes en worteltjes, bakje rauwkost.

Met eventuele dieetwensen kan rekening gehouden worden. De kosten bedragen € 8,50 inclusief een toetje en koffie na. Door de beperkte ruimte is er plek voor max. 40 personen. Dus vol is vol.

Voor aanmeldingen of meer informatie kunt u contact opnemen met Riet Kleverwal

(tel. 06 1041 6438, e-mail: mtlkleverwal@gmail.com) of ter plekke bij Trefpunt Duistervoorde. Dit kan tot uiterlijk 7 juni a.s.

woensdag 11 mei 2022

Deel dit bericht