SC Klarenbeek vrouwen boeken monsterzege

KLARENBEEK- Zaterdag 23 november moesten de vrouwen van Klarenbeek aantreden tegen ASC’62 uit Dalfsen.

De nummer tien in de 1e klasse. En dit werd een grote overwinning van 9-0 !

Al naar een paar minuten werd vanuit een corner de 1-0 ingekopt door Britt Peters. Kort daarna werd het 2-0 ook wederom vanuit een corner. Deze werd evenwel door een speelster van ASC achter haar eigen keepster gewerkt, dus een eigen doelpunt. Maar de corners werden dan ook op perfecte wijze genomen en kwamen beide net buiten bereik van de keepster op de vijf meter lijn terecht.
Na de overwinning met grote cijfers van de week ervoor leek ook deze wedstrijd weer goed uit te pakken voor SC Klarenbeek. Zo werd de 3-0 nog in de eerste helft gemaakt door Kim Heuvelink. De speelster welke er vorige week vier inschoot.
Vele kansen volgde nog en het had zeker vijf of zes tegen nul moeten staan met rust. Maar de scherpte in de afronding was niet altijd optimaal.
Na de rust gingen de vrouwen evenwel door met hetzelfde spel. Alles speelde dan ook volledig af op de helft van de tegenstander. Meer dan een enkele terugspeelbal was er voor de keepster van Klarenbeek niet doen. De 4-0 was wederom een doelpunt van Kim Heuvelink en de 5-0 werd door Lisette Luimstra gemaakt. Daarmee was het nog niet gedaan en volgde er nog een loepzuivere hattrick. Cynthia Beekhuis drukte namelijk nog drie keer af, waarmee de eindstand op 9-0 werd gezet.
Haar terugkeer aan het begin van dit seizoen na een jaar afwezigheid werd daarmee prachtig onderstreept. Met veel spelplezier en goed voetballend vermogen kan er met vertrouwen naar de komende wedstrijden uitgekeken worden.
Deze eerste wedstrijd van de 2e periode werd dus met een prachtig resultaat afgesloten. De eerste periode is gegaan naar de koploper Berkum uit Zwolle. Berkum staat 6 punten voor op Klarenbeek. De nummer drie is ook afkomstig uit Zwolle ( Be Quick) en deze staat wederom 3 punten achter op Klarenbeek.
Komende zaterdag moeten de vrouwen naar Friesland om aan te treden tegen St Annaparochie.