Senioren genieten wederom van lunchconcert

Twello- Het was vorige week dinsdag een uitgekiende dag om zich te laten verwennen. En dat kon zonder meer tijdens het halfjaarlijkse lunchconcert bij restaurant/brasserie Korderijnk. Terwijl het buiten meer op een gure herfstdag leek werd men binnen met alle egards omringd. Een grote groep senioren uit Twello e.o. genoot dan ook volop van een smaakvol en gezellig lunchconcert.

De lunchconcerten, die twee maal per jaar plaatsvinden in het sfeervolle etablissement, kunnen steevast rekenen op een flinke belangstelling. Ook dit keer werd er weer een heerlijke warme drie-gangen lunch geserveerd die werd overgoten met muziek van salonorkest Abraham Gezien onder leiding van dirigent Martin van Zanten. Goed in het gehoor liggende operette melodieën met als toetje een keur aan liedjes van de alom bekende Toon Hermans en de keukenbrigade van Korderijnk die alles uit de kast had getrokken voor een smaakvol geheel, dit alles tezamen zorgde voor enkele aangename uurtjes.

Salonorkest Abraham Gezien kreeg dit keer ‘’versterking’’ van het dameskwartet Sara Plus en zorgden met vrolijke zang voor afwisseling.

woensdag 18 maart

Deel dit bericht