Seniorenvoorstelling in de Multizaal tijdens het Klompenfeest een groot succes

Twello- De seniorenvoorstelling op zaterdagochtend tijdens het Klompenfeest was een groot succes. Bijna 200 personen genoten van het optreden van de Neighbour Sisters. De voorstelling werd voor de eerste keer georganiseerd in de Multizaal van Jachtlust.

De seniorenvoorstelling

Voor aanvang van de voorstelling kregen de bezoekers een kopje koffie met een plak cake gesponsord door Jumbo Binnendijk uit Twello. Toen alle 200 bezoekers een plaats in de prachtig ingerichte zaal hadden gevonden werden zij verwelkomd door burgemeester Penninx. Hij benadrukte de waarde van het Klompenfeest voor de gemeenschap en stond even stil bij het 40 jarige jubileum.

Voor en na de pauze werden door de prachtig aangeklede Neighbour Sisters vele bekende liedjes uit het verleden van de bezoekers ten gehore gebracht. In de eerste pauze werd er een heerlijk drankje genuttigd. Het enthousiasme en de vele blijde gezichten maakten in deze pauze al duidelijk dat het genieten groot was. Na de pauze hadden de beide dames zich verkleed. En de kleding verraadde de tijd van Ja Zuster, Nee Zuster. Uit volle borst werd meegezongen en op maat meegedeind en weggewuifd. Er werd geluisterd naar anekdotes en vragen van de Neighbour Sisters werden goed beantwoord. In de tweede pauze werd er genoten van de heerlijke soep gemaakt door slagerij Buurman geserveerd met een heerlijk broodje. De sfeer werd zo gezellig dat er na de pauze door vrijwilligers en meerdere bezoekers deelgenomen werd aan een polonaise. Omstreeks kwart voor één eindigden de Neighbour Sisters hun optreden met een toegift. Waarna ze nog vertelden genoten te hebben van het enthousiasme en de blijde uitdrukkingen van het publiek.

Woorden van bezoekers

Meer dan fantastisch. Vol lof. Voor herhaling vatbaar. Het was niet alleen een beetje lachen, het was genieten. Het was geweldig. Ik was nog nooit geweest, daar heb ik nu spijt van. Ontzettend genoten.

Ik ben er een blij mens van geworden. Meer dan super !

Bedankjes

Margot Halfwerk bedankte het bestuur van het Klompenfeest, de aanwezige vrijwillige hulpen, Jumbo Binnendijk en tevens benadrukte zij de prettige samenwerking met het personeel van de Koepel. Een bloemetje werd gegeven aan de beide dames van de Neighbours Sisters.

Joly IIsink

Een speciaal woord van dank en het meest luide applaus kreeg Joly Ilsink. Zij was de oprichter van de seniorenvoorstelling. Dit jaar neemt ze na jarenlang een belangrijke rol gespeeld te hebben in het bestuur van het Klompenfeest afscheid. Een verdiend warm applaus.

woensdag 11 september

Deel dit bericht