Seniorenvoorstelling zaterdagochtend 7 september tijdens het Klompenfeest

Twello- Tijdens het Klompenfeest wordt op zaterdagochtend 7 september een muzikale ochtend georganiseerd voor 55 plussers, jonger mag ook. Dit jaar wordt het optreden verzorgd door de Neighbour Sisters. Het belooft een swingende show te worden met veel interactie tussen de artiesten en het publiek. Veel gezelligheid, meeklappen en meedeinen met bekende liedjes. De belangstelling voor dit gezellige evenement was vorig jaar zo groot dat velen teleurgesteld moesten worden, de zaal was vol. Teleurstellen past niet bij het Klompenfeest vandaar dat er dit jaar is gekozen voor een grotere zaal.

De voorstelling
De voorstelling wordt gegeven in de Multizaal van Sportcomplex Jachtlust. Deze is rolstoel toegankelijk. De zaal is open vanaf 9.45 uur. U wordt verwelkomd met een kopje koffie en wat lekkers. Deze lekkernij wordt u aangeboden door JUMBO Binnendijk uit Twello. Aanvang van de voorstelling 10.30 uur. In de pauze worden er heerlijke broodjes geserveerd met een kopje soep. Omstreeks 12.30 is de voorstelling afgelopen.
Deelname is net als andere jaren gratis. En mocht u gehaald of gebracht willen worden, dan kunt u dit bij uw aanmelding vermelden (max. 5 km van sportcomplex Jachtlust).

Inschrijfformulieren
Inschrijven voor dinsdag 3 september. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de receptie van het Grotenhuis en de Martinushof, bij boekhandel Primera Oonk en het Voorster Nieuws te Twello. Op deze adressen kunt u uw formulier ook inleveren.
Ook dit jaar geldt Vol = Vol.
Zin om te komen? U bent van harte welkom bij de seniorenvoorstelling op het aller-leukste feest van Twello ”het Klompenfeest”.

woensdag 21 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws