Sint zoek in Nijbroek

NIJBROEK- Afgelopen zaterdag, 23 november heeft Sinterklaas Nijbroek bezocht. Het feest dreigde niet door te gaan omdat Sinterklaas zoek was.

Om 14:00 uur hadden tientallen kinderen met hun ouders en grootouders zich verzameld op het Dorpsplein. Alle kinderen kregen een mooie muts met hun naam uitgereikt. Maar het geduld werd op de proef gesteld, want Sint kwam niet. Toen bleek dat er een filmpje te zijn waaruit een aantal slimme kinderen opmerkten dat Sint vannacht in een caravan geslapen heeft. Het bleek te gaan om de caravan die bij de familie Baan op de oprit stond. De kinderen hebben Sinterklaas en zijn pieten wakker gemaakt. Daarna zijn ze allemaal naar het Dorpshuis gegaan waar Sinterklaas in zijn boek nog diverse weetjes over de kinderen had verzameld. Met muzikale begeleiding op het keybord zijn die middag nog verschillende sinterklaasliedjes gezongen. En natuurlijk was er na afloop voor alle kinderen een cadeautje.

De zaterdag werd in het dorpshuis afgesloten met een geslaagde bingo-avond waar diverse Nijbroekers met leuke prijzen naar huis gingen.

woensdag 27 november

Deel dit bericht