Sinterklaas in Nijbroek

Nijbroek- Zaterdag 20 november heeft Sinterklaas met zijn pieten het dorpshuis ‘De Arend’ in Nijbroek weer bezocht. Het was een geslaagde middag.

Terwijl alle kinderen stonden te wachten op Sinterklaas kwam er ineens een piet op een scooter langs gescheurd. Huh? Wat was dat nou? Gelukkig kwamen daarna al snel Sinterklaas en een andere piet aangewandeld.

De kinderen werden in groepjes verdeeld en mochten om de beurten bij Sinterklaas en piet komen voor een praatje en om hun cadeautje in ontvangst te nemen.

De andere groepjes kinderen wachtten keurig binnen en buiten op hun beurt onder het genot van wat te drinken, een gezellig muziekje, een knutselwerkje en vermaak van de piet van de scooter.

Nadat ieder kind een grote hand vol pepernoten (in plastic zakje wink ) van piet had gekregen, verlieten zij, blij met hun cadeautje, via een andere deur het dorpshuis richting huiswaarts.

Zo was het ondanks de 1,5-meterregel toch nog een geslaagd feest geworden!

Helaas kon de traditiegetrouwe afsluitende Sinterklaasbingo voor de grote mensen vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Hopelijk volgend jaar weer.

woensdag 1 december 2021

Deel dit bericht