Sinterklaasintocht in Voorst

Voorst- Gelukkig heeft Wegwijspiet nu al een mail gestuurd naar de Voorster Ondernemersvereniging waarin hij laat weten dat Sinterklaas op zaterdag 18 november het dorp Voorst komt bezoeken.

Vanaf 14.30 uur worden de eerste Pieten op het plein voor de Benring verwacht waarna ook Sinterklaas welkom wordt geheten. Hierna zal Sinterklaas langzaam door de straten van Voorst rijden zodat iedereen hem welkom kan heten en naar hem kan zwaaien.

Je mag gezellig meelopen in de stoet die rond 15.30 uur zal eindigen bij de gymzaal aan de Kruizemuntstraat.

Hier zijn de kinderen tot en met groep 4 van harte welkom en zal het Pietentheater weer een mooie voorstelling voor ze organiseren. Natuurlijk is Sinterklaas dan ook hierbij aanwezig.

Vanaf 16.30 uur mogen de ouders hun kind weer ophalen.

Dit feest is alleen toegankelijk voor kinderen tot en met groep 4 van de basisschool.

In de gymzaal is geen plek voor ouders. In de zaal zijn hulpouders van de Isingsschool, Sjaloom en de Wiekslag aanwezig. Mocht uw kind niet alleen naar de voorstelling durven, wilt u uw kind dan niet de zaal in laten gaan? Geniet dan alleen van de aankomst. Misschien lukt het uw kind dan om volgend jaar wel aanwezig te zijn bij de voorstelling.

De Sinterklaas Commissie van Ondernemers Vereniging Voorst, heeft er zin in en hoopt op een gezellige middag met z’n allen.

woensdag 8 november 2023

Deel dit bericht