Sinterklaasintocht Klarenbeek

Klarenbeek- Het is al bijna weer zover, Sinterklaas is weer op weg naar Nederland. Op zaterdag 16 november a.s. komt hij in Klarenbeek aan. Om 14.00 uur verwachten wij Sint en zijn Pieten bij het MFC (Bosweg 14)!

De kindermiddag die aansluitend plaatsvindt, is bij MFC de Brug.

Zo rond 14.30 uur zal daar het kinderfeest van start gaan. Dit feest kan alleen worden bijgewoond door kinderen vanaf 2 jaar tot en met groep 4 (dus ook niet door u als ouder/verzorger).

Er zijn begeleiders aanwezig vanuit de Klarenbeekse Ondernemers Vereniging. Het feest duurt tot 16.00 uur. De kinderen kunnen binnen weer opgehaald worden. Mocht uw kind speciale dieetvoorschriften hebben, dan verzoeken wij u dit aan ons door te geven via email: info@kovklarenbeek.nl

Wij melden dit dan bij de Pepernoten-piet. Op school zijn er kleurplaten uitgedeeld, hang deze voor je ramen en wie weet zullen er zaterdag pieten voor jou deur staan! Heb je de kleurplaat nog niet? Haal hem van onze Facebook pagina! Facebook/Klarenbeekseondernemersvereniging Wij hebben er zin in en gaan er een gezellige middag van maken!

Deze intocht wordt altijd mede mogelijk gemaakt door de Klarenbeekse Ondernemersvereniging.

woensdag 6 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws