Sleuteloverdracht PerMISI Home

Teuge- Maak kennis met PerMISI Home, een nieuw initiatief in Teuge. Op maandag 30 augustus kregen Pieter en Anja van Dijk de sleutels van het huis voor PerMISI Home. ‘Het is nog wel onwerkelijk hoor, ik moet echt nog even landen’, zei vlieginstructeur Pieter toen hij de deur opende. Begrijpelijk, want na een lange zoektocht is het verlangen van de beide initiatiefnemers werkelijkheid geworden.

PerMISI Home is een missiehuis voor mensen die in het buitenland gaan werken voor Gods Koninkrijk. Zij kunnen tijdelijk woonruimte huren en worden tegelijk toegerust voor hun leven in het buitenland. Ook biedt PerMISI Home onderdak voor zendingswerkers die tijdelijke huisvesting in Nederland zoeken. Het verlangen om een missiehuis in Nederland op te zetten is ontstaan in de periode dat familie Van Dijk uitgezonden was naar Papoea. Op dit eiland is Pieter MAF-piloot geweest. Toen het gezin terugkeerde naar Nederland vanwege het onderwijs van de kinderen, kon dit verlangen verder uitgewerkt worden. Na een lange zoektocht kwam het huis Rijksstraatweg 237 in Teuge op hun pad. Een prachtig, groot huis met veel mogelijkheden om hier het missiehuis van te maken. De verbouwing zal stapsgewijs plaatsvinden en vanaf oktober zullen de eerste gasten verwelkomd worden.

Welkom bij PerMISI Home: ‘hosting missionaries: before, during and after cross-cultural ministry’. Meer info is te lezen op www.permisihome.nl

woensdag 8 september 2021

Deel dit bericht