Small talk kidswear een beleving in baby en kinderkleding

Deventer- Net voor het uitbreken van de Coronacrisis openden Liset en Jordy Scholten uit Twello de deuren van hun eigen baby- en kinderkledingzaak aan de Engestraat 16 in Deventer. De winkel kreeg de passende naam Small talk kidswear. Samen bekijken ze met regelmaat de collecties van diverse merken. De gemaakte keuzes zorgen voor een verrassende, uitgebalanceerde collectie. Niet alleen de collectie is verrassend, ook de entourage in de winkel zorgt voor een plezierige shopbeleving voor ouders en kinderen. Een heus speelhuisje, een pas- en verschoonruimte voor baby’s en een koffiecorner met koffie/thee voor pap en mam of (ook heel leuk) voor opa en oma.

Small talk kidswear

Het is september 2019 als Liset en Jordy, zelf ouders van twee meisjes van één en drie jaar, liggend op het strand, besluiten de lang gekoesterde wens van Liset in vervulling te laten gaan. Al op jonge leeftijd begon bij haar de interesse in kleding. Vele jaren was ze werkzaam in verschillende kledingwinkels, waaronder MDS in Twello. Dromen over een eigen kinderkledingzaak wordt werkelijkheid als ze bij terugkomst van de vakantie het pand aan de Engestraat 16 in Deventer, te huur zien staan. Na een grondige verbouwing en het opnieuw inrichten van het pand, wordt op 25 februari 2020 Small talk kidswear geopend. Liset verwezenlijkt hiermee, samen met Jordy, haar droom.

Unieke merken

Specifieke baby- en kinderkledingwinkels zijn er weinig in deze omgeving. Door veel ouders wordt dit als een gemis ervaren. In deze behoefte wordt door Small talk kidswear voldaan. Liset en Jordy besloten naast de merken Scotch & Soda en Petit Bateau, nog een aantal exclusieve merken te gaan verkopen zoals onder andere Soft Gallery, Little Hedonist en Donsje Amsterdam. Ze bezoeken met regelmaat hun merken. Daardoor is er steeds sprake van een uniek samengestelde collectie. Liset vertelt trots: “Op dit moment zijn wij één van de weinige winkels in de omgeving, waar de sandalen van Liewood verkrijgbaar zijn”.

Samen genieten

Liset en Jordy streven ernaar om het winkelen met jonge kinderen tot een plezierige beleving te maken. Daar is bij Small talk kidswear ruim aandacht aan besteed. Voor de kinderen is er een aantrekkelijk speelhuisje. Ze schenken een goede kop koffie of thee in de koffiecorner en er is een speciale pas- en verschoonruimte voor baby’s. Er is alles aan gedaan om iedereen relaxed te laten winkelen.

Kom langs en ontvang

Gelukkig is de winkel (na sluiting in verband met Corona maatregelen) al weer enige weken geopend en hebben velen de weg naar de Engestraat 16 in Deventer inmiddels gevonden. Nieuwe klanten die bij Small talk kidswear binnenkomen en zich aanmelden voor de nieuwsbrief, krijgen direct 10% extra kassakorting. Inmiddels is de Sale begonnen dus kun je profiteren van leuke items voor aantrekkelijke prijzen.

Liever online?

Als het niet lukt om de gezellige winkel te bezoeken, dan is er toch de mogelijkheid om uit de leuke collectie te kiezen. Op veler verzoek is het sinds kort ook mogelijk om online te bestellen via www.small-talk.nl .

woensdag 24 juni

Deel dit bericht