Speelgoedmarkt Ut Trepke

Voorst- Zaterdag 30 oktober 2021 van 10.00 tot 16.00 uur organiseert Kinderdagverblijf Ut Trepke in Voorst weer een speelgoedmarkt. Dit jaar zal de speelgoedmarkt, samen met diverse lokale ondernemers en verenigingen, gehouden worden in het Dorpshuis van Voorst.

Naast allerhande speelgoed, fietsjes, knuffels en ander kindervermaak, worden er ook beperkt boeken, kleding, badjes en maxicosi’s aangeboden. Kortom alles voor uw kind en een goede mogelijkheid om alvast cadeautjes voor 5 december, puzzels of een leuke babyuitzet voor een kleine prijs te scoren!

Daarnaast zal er nieuwe kinderkleding worden aangeboden evenals feestartikelen. Er is een kapper, een fotograaf, de mogelijkheid om herfstbakjes te maken enzovoort. Kortom het wordt als vanouds weer een gezellige speelgoedmarkt.

Bovendien is er een grote verloting met mooie prijzen, waarvan de opbrengst ook naar het goede doel gaat, met als hoofdprijs een nieuwe kinderfiets!

De markt wordt jaarlijks door de oudercommissie georganiseerd en de volledige opbrengst gaat naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor zorgboerderij van ’t Hooiland in Klarenbeek. Aad en Monique Opstal wonen op boerderij ‘van ’t Hooiland’ in Klarenbeek. Sinds 2003 bieden zij hier dagbesteding en begeleiding aan kinderen en volwassenen met een hulpvraag, die graag op een boerderij willen werken.

Daarnaast bieden zij dagbesteding, begeleiding, coaching en logeeropvang aan kinderen met hechtingsproblematiek, autistische/ autistiforme stoornissen en/of een verstandelijke beperking.

Het is een kleinschalige Zorgboerderij waar geen grote groepen mensen zijn. Belangrijk is dat men een fijne dagbesteding heeft en zich op zijn/ haar plek voelt.

Wij zien u graag op 30 oktober 2021 in het Dorpshuis aan de Schoolstraat te Voorst!

woensdag 20 oktober 2021

Deel dit bericht