Sportieve ontmoeting bij SV Voorwaarts

TWELLO- Maar liefst 24 enthousiaste en fanatieke 55-plussers deden vrijdag 22 november mee aan een mini walking football toernooi op sportpark De Laene in Twello.

Het toernooi is een gevolg van de groeiende populariteit van het zogeheten ‘walking football’; een voetbalvariant voor de 55-plussers die nog graag een balletje trappen. Ook in Twello is een groeiende groep voetballers iedere vrijdagmiddag in beweging. Van een goede warming-up tot pass- en trapoefeningen en onderlinge wedstrijdjes, maar een echt toernooi is natuurlijk nog leuker.

Aan elkaar gewaagd
Afgelopen vrijdag kwam FC RDC met twee teams op bezoek in Twello. Deze mooie zonnige middag begon met een kop koffie aan de lange tafel, vervolgens werd er in een poule van 4 gespeeld. De teams waren aan elkaar gewaagd en er werd sportief gestreden. Poulewinnaar op doelsaldo was uiteindelijk SV Voorwaarts 1 met zeven punt.

Doe mee met een training
De organisatie en deelnemers kijken terug op een succesvolle en vooral gezellige middag. Een keer meedoen met een training, iedere vrijdag van 13:30 tot 14:30 uur op sportpark De Laene, of wil je meer weten over het voetbalspel? Kom gerust langs of mail naar buurtsportcoachsvvoorwaarts@outlook.com
Onderschrift foto: Samen voetballen op een mooie zonnige vrijdagmiddag

woensdag 27 november

Deel dit bericht