START KAARTVERKOOP LENTELIVE! 2020

De Vecht: LenteLive! trapt voor het 15e jaar op rij het feest seizoen af! Op 3, 4 en 5 april zal de mega festivaltent weer aan de Bekendijk staan voor een speciale jubileum editie. Laat je verrassen!

Vrijdag 3 april

Zoals bij velen bekend is de oorsprong van LenteLive! ontstaan uit de band 7 op de schaal van Richter. Een aantal bandleden heeft het festival voortgezet, maar voor de 15e editie komt de band nog één keer bij elkaar om LenteLive! met alle energie te openen. Ook een DJ mag niet ontbreken en we hebben niemand minder dan DJ Jeronimo bekend van o.a. Boode in Bathmen. De band, DareDevils waren al eerder op LenteLive!, maar zijn dit jaar ook te zien in the Voice of Holland. Op 3 april zullen ze het podium wederom bestormen. Deze avond is vanaf 23 jaar.

Zaterdag 4 april

Bij een jubileum editie verwacht je meer feest, meer lente, meer live! Daarom starten we op zaterdag al om 16:00 uur. Met trots presenteren we een super knallend programma met o.a. Bökkers, The Dirty Daddies, Feestnation, DJ Sander, en AC in DC. Nieuw dit jaar is dat we in de avond ook nog een tweede stage hebben in een andere tent genaamd de Tapperij, voor de liefhebbers van DJ Remco en de Grote Karaoke show. Durf jij samen met deze 6- koppige band de lampen van het plafond te zingen?

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af. Ze speelden ook al op ons 10 jarig jubileum. Wij kunnen niet wachten op de feestexplosie in De Vecht.

Zondag 5 april Lentebokbierdag!

Traditiegetrouw slaan we het eerste lentebokje weer aan op zondag! Er zijn diverse bokbieren op de tap voor de echte fijnproevers. Uiteraard kunnen de jonge bezoekers zich uitleven in de Lammetjesweide, waar volop kindervermaak aanwezig is en we hebben zelfs dit jaar een kinderdisco. In de festivaltent staan Erwin Nijhoff & Band, DJ Sander en de band The Rousers geprogrammeerd. Op zondag is de entree gratis.

Start voorverkoop

Tickets voor de vrijdag en zaterdag zijn vanaf 25 januari verkrijgbaar via lentelive.com en de bekende verkoopadressen. Zolang de voorraad strekt.

woensdag 22 januari

Deel dit bericht