Stoelen 2-daagse in Twello: fijn zitten en makkelijk opstaan

Twello- Op donderdag 28 en vrijdag 29 oktober presenteert Kruisvereniging Zorgsaam haar mooie collectie relaxfauteuils in de winkel aan de Duistervoordseweg 57. De collectie van Zorgsaam is onlangs uitgebreid met de relaxstoelen van Fitform, een Nederlands kwaliteitsmerk. Alle stoelen hebben een sta-op functie die u ondersteunen bij het opstaan. Dat maakt fijn zitten en gemakkelijk opstaan mogelijk. Laat u informeren en profiteer van de mooie kortingen tijdens de stoelen 2-daagse.

Advies en voordeel

Fitform is ons nieuwe huismerk. Altijd met 3 motoren en altijd maatwerk. Door deze extra motor kunt u uw ideale zithouding bepalen. Dat voorkomt en verminderd fysieke klachten. Alle stoelen van Fitform worden voor u persoonlijk gemaakt. Op uw maat, in de stof naar uw keuze en in uw favoriete kleur. Bij de aankoop van een Fitformstoel ontvangt u 100 euro extra ledenvoordeel bij de aanschaf van een accessoire.

Ook in het bestaande assortiment heeft Zorgsaam een ruim aanbod sta-op stoelen. De meeste stoelen zijn aan te passen aan uw eigen smaak en wensen. De kleuren en soorten stoffering zijn vaak te kiezen waardoor ze perfect aansluiten bij uw interieur. Afhankelijk van uw voorkeuren bieden deze stoelen uw meer of minder functies die het zitten en opstaan vergemakkelijken. Kom proberen en profiteer van 10% korting op alle modellen uit de bestaande collectie.

Benieuwd naar onze collecties?
Loop gerust binnen en profiteer van de aantrekkelijke kortingen. Onze medewerkers adviseren u graag en de koffie staat klaar. U bent beide dagen van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom aan de Duistervoordseweg 57 in Twello.

woensdag 20 oktober 2021

Deel dit bericht