Sweet bite Limburgia

Twello- Limburgia Twello had al een nieuwe look en heeft vanaf nu ook een nieuwe naam: Sweet bite Limburgia Sweet bite Limburgia gaat met de tijd mee en omdat we naast vlaaien ook andere producten verkopen is de naam aangepast. We verkopen tevens macarons, donuts, gebakjes, petit fours, slagroomtaarten, appeltaarten, fototaarten, heerlijke koffie en thee. Binnenkort wordt het assortiment nog verder uitgebreid.

Vegan
We hebben nu al veel vegan producten, zoals het vegan appeltaartje en verse aardbeien vegan. Nieuw in het assortiment is vegan macarons. De vegan macarons zijn heel bijzonder. De Macarons zijn gluten en glucose vrij. Je moet ze geproefd hebben.

Wat Sweet bite Limburgia ook steeds meer verkoopt zijn de gebakjes en de heerlijke verwen vlaaitjes. Uiteraard snijden wij de vlaaien en taarten in stukjes voor u en kan uw bestelling tevens worden bezorgd. Wij (Tom en Sandra) zijn vanaf 1 oktober de eigenaren van de winkel. Ze hebben hiervoor een bed en breakfast gehad in Nicaragua, het geboorteland van Sandra. Tom heeft ongeveer 17 jaar in Costa Rica en Nicaragua gewoond. Bij Sweet bite Limburgia hangt er een Latino sfeertje. Als je de winkel in stapt hoor u veel Bachatas en Merenque muziek. De koffie die er geschonken wordt komt uit Nicaragua en Costa Rica. Mocht u op vakantie willen naar Costa Rica of Nicaragua kom dan gerust langs. We vertellen graag over Costa Rica en Nicaragua. Hasta Pronto in Sweet bite Limburgia

woensdag 2 september

Deel dit bericht