’t Nieuwe Diekhuus in Terwolde prima bereikbaar

Gemeente Voorst- ’t Nieuwe Diekhuus in Terwolde zou niet makkelijk bereikbaar zijn. Niets is echter minder waar. Voor het uitreiken van de Zomerkrant werd dit prachtig liggende restaurant aan de IJssel zonder moeite bereikt.

Maandag werd de eerste zomerkrant door wethouder Rosmarijn Boender uitgereikt aan Jeffrey Fühler, eigenaar van ’t Nieuwe Diekhuus in Terwolde.
Zou het restaurant goed bereikbaar zijn i.v.m. de werkzaamheden bij het gemaal Terwolde? Deze vraag kan met een volmondig “JA” beantwoord worden.
De zomerkrant is een speciale uitgave van het Voorster Nieuws en Bezoek Voorst. Een krant voor de bewoners van de gemeente, omwonenden, recreanten en passanten.
In deze zomerkrant staat interessante, informatieve en leuke informatie in de breedste zin van het woord over de gemeente Voorst.

’t Nieuwe Diekhuus in Terwolde
De ligging van dit restaurant, in de uiterwaarden van de IJssel, is zeer uniek. Vanuit het sfeervol ingerichte restaurant en de buitenterrassen is het volop genieten van een prachtig uitzicht op de IJssel. Boten varen langs, gevogelte geniet aan de waterkant, kortom genieten van de natuur in een heerlijke stille omgeving. In de keuken zorgt de kok ervoor dat de meest heerlijke gerechten worden geserveerd. De lunch, het diner en de borrelhapjes zijn verrassend en culinair. De gerechten worden met passie gemaakt, waarbij veel lokale producten worden gebruikt. Vanuit veel zitplaatsen is het werk in de keuken te volgen.

Prima bereikbaar.
Het is een foutieve gedachte dat ’t Nieuwe Diekhuus in Terwolde minder goed bereikbaar zou zijn door de werkzaamheden bij het gemaal. Vanuit Deventer is er géén enkele belemmering, vanuit Zwolle dient er een kleine omweg gemaakt te worden, welke goed aangegeven staat.

Welkom
Laat u welkom heten door Jeffrey of Jane, in het mooist liggende restaurant in de gemeente Voorst. Geniet van het rustgevende uitzicht op de IJssel en het voortreffelijke eten. Laat uw bezoek niet afschrikken door borden aan de kant van de weg. Het restaurant is prima bereikbaar.

Informatie:

’t Nieuwe Diekhuus
Bandijk 2
Info@diekhuus.nl

Mocht u de interessante zomerkrant missen, deze is uiteraard verkrijgbaar bij het Voorster Nieuws.
Kortom een aantrekkelijke krant waar voor ieder wat wils in staat te lezen.

woensdag 10 juli 2024

Deel dit bericht