Thema morgen Smallsteps en Fliertjes

Twello- Op donderdag 1 oktober j.l. vond er bij Peuteropvang Smallsteps en de Fliertjes een speciale thema-ochtend plaats omtrent de Nationale Kinderboekenweek in het thema ‘En Toen?’ Alle kids mochten verkleed als prinsessen en ridders komen en zijn er de hele morgen leuke activiteiten geweest. Natuurlijk is er voorgelezen uit het boek ‘Deze ridder zegt nee’, de kids zijn geschminkt, we hebben allerlei spelletjes gedaan en als afsluiting heerlijk met elkaar geluncht.

In het kader van taalontwikkeling is het voorlezen ontzettend belangrijk. Op een speelse manier ontdekken kinderen de wereld van taal en hun woordenschat wordt er aanzienlijk groter van. Zo is er op alle scholen op de Fliert een ochtend aangesloten bij het voorlezen en gaan dit in de toekomst zeker herhalen.

Ben je nog op zoek naar Peuteropvang voor je kleintje? Van maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend geopend van 08.15 uur tot 12.15 uur zit men klaar in het pand ‘de Fliert’. Hierdoor went je kleintje al gauw aan de gang naar school . Neem gerust contact met ons op via defliert@smallsteps.nl

woensdag 14 oktober

Deel dit bericht