Themawandeling: Het plezier van wandelen

Terwolde- Laat je tijdens een themawandeling leiden door wandelcoach Betsy Nobel en de verhalen van Erling Kagge. De wandelingen zijn op de derde woensdag van de maand en beginnen om 10.00 uur. Er wordt ongeveer 1,5 tot 2 uur gelopen over verharde en onverharde wegen. De eerste wandeling van dit seizoen is op woensdag 19 september, de volgende is op 17 oktober.

Wat is er zo leuk aan wandelen?

Met de auto ga je sneller en word je ook niet nat als het regent. Toch doet wandelen ons goed. Dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. Maar misschien is er nog meer te ontdekken. De Noorse avonturier Erling Kagge neemt ons in zijn boekje Het plezier van wandelen, mee in zijn ervaringen met wandelen. Van de wandeling naar de supermarkt of je werk, naar een dertigdaagse solowandeling op de Zuidpool. Bij het wandelen is altijd iets te ontdekken.

Wil je je ook laten leiden door een aantal verhalen van Erling Kagge? Trek dan je wandelschoenen aan en ervaar zelf waar hij het over heeft. Net als de twee vorige seizoenen worden deze themawandelingen begeleid door Betsy Nobel, wandelcoach en predikant van de protestantse Gemeente Terwolde-De Vecht.

Deelnemen

Iedereen die graag buiten wil zijn en even op andere gedachten wil komen is van harte welkom. Je kunt zelf kiezen op welke woensdagen je mee gaat en aanmelden vooraf is niet nodig. De wandelingen gaan altijd door behalve bij onweer of extreme gladheid. Let op, dit seizoen is er weer een nieuw startpunt: de molen in Terwolde; hoek Wijkseweg/Twelloseweg.

woensdag 12 september

Deel dit bericht