Tijd voor een feestje

Regio- Het is alweer 5 jaar geleden dat ten Hag haar negende vestiging opende en wel in het prachtige, gezellige Apeldoorn. Sinds mei 2017 is het kantoor van ten Hag makelaars Apeldoorn gevestigd aan de Canadalaan 8 in Apeldoorn.

Je kunt hier terecht voor de verkoop, aankoop of taxatie van een woning/bedrijfspand en voor financieel advies (Hypotheeknet). Judith Winterman en Annemiek Besselink zijn actief en vakbekwaam binnen de woningmakelaardij in Apeldoorn, Twello en omstreken. Ze staan bekend om onze grote betrokkenheid bij onze klanten, goede begeleiding en communicatie en onze persoonlijke benadering. De wensen en behoeften van de klant staan bij hen altijd op de 1e plaats. Vanwege het 5-jarig jubileum wordt er feest gevierd en wie jarig is trakteert. Er is dan ook een geweldige actie voor de maanden mei en juni:

Zet jij jouw woning bij ten Hag in de verkoop, dan ontvang je een dinerbon naar keuze t.w.v. € 100,—. Ben jij benieuwd naar de werkwijze? Bel dan voor een gratis waardebepaling.

woensdag 4 mei 2022

Deel dit bericht