Toegangskaarten beschikbaar voor uitvoering Mondolia

Klarenbeek- Muziek- en amusementsvereniging Mondolia uit Oosterhuizen houdt op zaterdag 14 maart haar jaarlijkse uitvoering bij De Nieuwe Zweep. Dit keer verleent Muziekvereniging Klarenbeek haar medewerking. De zaal is om 18.30 uur open. Aanvang 19.30 uur. Wil je de uitvoering bezoeken? Dat kan. Er zijn toegangskaarten beschikbaar. 

Ze kosten € 5.00 per stuk en je kunt ze bestellen bij Riet de Koning, tel. (055) 360 01 68 of via mavmondolia@gmail.com. Reserveer snel, want vol is vol! De voorbereidingen voor de uitvoering zijn in volle gang en het beloofd een gezellige afwisselende avond te worden. Dit jaar speelt de jeugd van Muziekvereniging Klarenbeek een aantal nummers met het jeugdorkest van Mondolia mee. Ook het A-orkest krijgt medewerking. Negen blazers van de muziekvereniging spelen een aantal nummers mee. “Een leuke en vooral mooie samenwerking” aldus voorzitter Hugo Hoitink.
Jeugdleden gezocht
Door de overstap van een aantal oudere jeugdleden naar het A-orkest zoekt de vereniging jeugdleden. Zij leren de jeugd muzieknoten lezen en op een melodica spelen. Wil je weten wat het jeugdorkest speelt, zingt en welke showelementen daarbij komen kijken? Kijk dan op de website naar de compilatiefilmpjes van de uitvoering van de jeugd op www.mondolia.nl/mondoliaopyoutube. Of kom naar de openavond op dinsdag 17 maart van 19.00 tot 20.00 uur in het Dorpshuis Oosterhuizen. Natuurlijk zijn nieuwe leden/muzikanten van harte welkom in het A-orkest.

woensdag 18 februari 2015

Deel dit bericht