Truckerscafé De Kar in wederopbouw

Klarenbeek/De Kar- Het is al weer ruim vijf jaar geleden dat Wegrestaurant De Kar aan de Zutphenseweg 17 in de vroege ochtend in mei 2011 grotendeels uitbrandde. Sindsdien is het pand in verval geraakt. Het Twellose familiebedrijf De Croon B.V. heeft deze locatie recent aangekocht.

Het plan is om dit ‘truckerscafé’ weer de uitstraling te geven van voor de brand, met de gezellige huiselijke, bruine kroeg uitstraling waar het om bekend stond. Dit in combinatie met sanitaire voorzieningen van de huidige tijd, met een menukaart die past bij de doelgroep en een aantal bekende specialiteiten waarvoor men graag omrijdt. Zo wil het bedrijf deze locatie nieuw leven inblazen.

De Croon B.V. is sinds 1928 een familiebedrijf. Op dit moment is de tweede en derde generatie actief in het bedrijf en heeft het onder het eigen merk DCO vijf bemande tankstations & oliehandel. Met één onbemand tankstation onder de naam BINCO en één verhuurd tankstation in Duitsland is het bedrijf zeer actief op de brandstofmarkt.
Ook is het bedrijf bezig met een allround autobedrijf in Twello, Oldtimer en Klassieker-verkoop met www.decroonclassics.nl en een webshop www.oliehandel.nl en ‘.be’.

In Wegrestaurant De Kar zien vader Jan en zoons Jan jr. en Maarten een mooie uitdaging om het familiebedrijf verder gereed te maken voor de toekomst.

Op de Facebook-pagina: https://www.facebook.com/dekarwegrestaurant/?fref=ts kunt u de komende tijd alle informatie vinden over de wederopbouw van wegrestaurant, ‘truckerscafé’ De Kar.

woensdag 20 juli 2016

Deel dit bericht