Tweedehands kleding gevraagd voor Alpe d’HuZes-kledingbeurs

Klarenbeek- Op vrijdag 7 april van 13.00 tot 18.00 uur (goede vrijdag) en op zaterdag 8 april van 10.00 tot 15.00 uur (paaszaterdag) organiseert het Alpe d’HuZes-team Klarenbeek weer een 2e hands kledingbeurs.

Deze beurs voor volwassen- en kinderkleding wordt gehouden in het MFC aan de Bosweg 12 in Klarenbeek. Zoals iedereen ongetwijfeld weet, is het doel van de actie Alpe d’HuZes het beklimmen van de bekende Alpenreus in Frankrijk om daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de KWF Kankerbestrijding.

Het voorjaar komt eraan, de winterkleding mag uit de kast en de zomerkleding erin. Er zit vast kleding tussen die u niet meer draagt. Schenk dit aan het goede doel: u blij, zij blij!

Inleveren kleding
De kleding kan ingeleverd worden bij de familie Van Gurp, Broekstraat 31b in Klarenbeek of bij Bike Totaal Wolters, Klarenbeekseweg 99 / 102 in Klarenbeek op vrijdag 31 maart of zaterdag 1 april.
De kleding moet schoon en heel zijn en het gaat om volwassen- en kinderkleding, alle maten en zowel zomer- als winterkleding zijn welkom. Ook schoenen zijn welkom.
De verkoopprijs van de kleding wordt bepaald door de organisatie en de opbrengst komt geheel ten goede aan de Alpe d`HuZes. Niet verkochte kleding wordt niet retour gedaan, ook dat krijgt een goede bestemming.
Help ook helpen, breng kleding in en kom ook vooral kleding kopen op 7 en 8 april. Voor informatie of vragen kunt u mailen naar klarenbeek@wolterstweewielers.nl. En vergeet niet de data van de beurs (7 en 8 april) alvast te noteren in uw agenda.

Alpe d’HuZes team Klarenbeek
Het Alpe d’HuZes team Klarenbeek bestaat dit jaar uit Rolph en Bianca Weijn, (schoon)vader Jan Brouwer, Roos van de Hel, Fleur van Schaik, Marco van Zeijst, Lambert Brink, Annemieke Hurenkamp-Ebbers, Henk en Pim Groot Koerkamp, André en Lieke van Gurp en André en Indy Wolters. Deze groep gaat op 1 juni 2023 fietsend, wandelend en hardlopend de beroemde Nederlandse berg in Frankrijk op om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de KWF-kankerbestrijding. Je kunt alle acties van het team volgen via hun Facebookpagina https://www.facebook.com/alpedhuzesteamklarenbeek en doneren via www.opgevenisoptie.nl (zoeken op Klarenbeek). Help hen helpen om deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit te helpen.

woensdag 15 maart 2023

Deel dit bericht