Tweedehands kleding gevraagd voor Alpe d’HuZes kledingbeurs

Klarenbeek- Op vrijdag 19 april van 13.00-19.00 uur en op zaterdag 20 april van 09.00-16.00 uur organiseert het Alpe d’HuZes team Klarenbeek een tweedehands kledingbeurs. Deze beurs voor volwassen- en kinderkleding wordt gehouden in het MFC aan de Bosweg 12 in Klarenbeek.

Zoals iedereen ongetwijfeld weet, is het doel van de actie Alpe d’HuZes het beklimmen van de bekende Alpenreus in Frankrijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding.

Inleveradressen

Mocht je kleding, tassen of schoenen hebben, die je voor dit goede doel beschikbaar wilt stellen dan kun je deze op zaterdag 23 maart of zaterdag 6 april inleveren bij de familie Groters, Broekstraat 55 in Klarenbeek of bij de familie Mensink, Lariksweg 27 in Klarenbeek.

De kleding moet schoon en heel zijn en het gaat dus om volwassen- en kinderkleding, alle maten zijn welkom. Ook carnavalskleding, wintersportkleding en sportkleding mogen worden ingeleverd.

De verkoopprijs wordt bepaald door de organisatie en de opbrengst komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes. Niet verkochte kleding wordt niet retour gedaan, ook daarvoor wordt een goede bestemming gezocht.

Alpe d’HuZes team Klarenbeek

In Klarenbeek wordt sinds 2012 bijna ieder jaar een Alpe d’HuZes team geformeerd om mee te doen aan het sportieve evenement op de Franse berg Alpe d’Huez om daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Het team dat ieder jaar een wisselende samenstelling heeft, organiseert zelf vele acties en stelt zich ook beschikbaar om mee te helpen bij andere evenementen om daarmee geld te verdienen voor de bestrijding van deze verschrikkelijke ziekte.

Het team bestaat uit verschillende mensen uit Klarenbeek en omgeving (Eerbeek en Twello) die fietsend of wandelend de berg gaan beklimmen op 6 juni 2024.

De fietsers zijn: Dennis van Veldhuizen, Bert Mensink, Alwin Berends, Lotte Groters, Niels Groters, Jordie Koers, Maarten van der Snel, Wijnand Brouwer, Leon Borgonjen en Jan Hartink.

Wandelend de berg op gaan: Marco van Zeijst, Laska Hurenkamp, Kira in ’t Veen, Tijn in ’t Veen, Annie Zuidema, Saskia Schimmel, Rinske van der Snel en Monique Nieuwenhuis.

Team volgen en doneren

Je kunt het Alpe d’HuZes team Klarenbeek volgen via hun Facebookpagina https://www.facebook.com/alpedhuzesteamklarenbeek en ook via hun donatiepagina’s https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/TeamKlarenbeek1 https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/TeamKlarenbeek2 https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/TeamKlarenbeek3

Vergeet niet de data van de kledingbeurs (19 en 20 april) ook te noteren in je agenda!

woensdag 13 maart 2024

Deel dit bericht