Twello Centrum kapsalon rijker

Twello- Vorige week is er weer een kapsalon geopend in Twello. En niet zomaar een. Shervan Sedo van kapsalon Sher kappers is niet alleen expert op het gebied van knippen, maar is ook specialist in het kleuren van haar. Met de opening van de salon is eindelijk een grote wens in vervulling gegaan van Shervan: een eigen salon aan de Van Ghentstraat in Twello. De opening wordt omringd met een kortingsactie: de eerste 100 klanten krijgen n.l. 5 euro korting op een knipbeurt of kleuring.

De van oorsprong uit Syrie (Aleppo) afkomstige Shervan Sedo knipt en kleurt al meer dan 15 jaar mannen, vrouwen en kinderen. Na zijn vlucht uit het oorlogsgebied belandde hij zo’n 6 jaar geleden in Nederland. Na een kort verblijf in een AZC mocht hij aan de slag. Zijn Syrische diploma’s werden helaas niet erkend en hij noodgedwongen aan de studie moest. Opleidingen voor kapper en een studie Nederlands aan het ROC werden met succes afgesloten zodat hem niets meer in de weg stond om zijn handen te laten wapperen.

Shervan: ‘’Een goed verzorgd uiterlijk heeft veelal als basis het kapsel, een look die bij je past. Iedere klant kan rekenen op een goed en eerlijk haaradvies. De ervaren hairstylist gaat voor kwaliteit waarbij de wensen van de klant uiteraard een rol spelen.’’

Het winkelende publiek kan ongehinderd naar binnen kijken in de modern ingerichte en ruime kapsalon. De kappersstoelen staan op ruime afstand van elkaar, spiegels en de modern uitgevoerde ontvangstbalie maakt het geheel compleet. Shervan heeft alles naar eigen idee en inzicht ingericht. Ook de bij een kapsalon behorende (haar)verzorgingsproducten zoals Goldwell staan overzichtelijk opgesteld. In de salon heerst een rustige relaxte sfeer, waar je eventueel onder het genot van een kopje koffie of thee even op je beurt kan wachten.

Openingstijden en prijzen

Sher kappers

Van Ghentstraat 17, Twello

Telefoon 0571 231004.

De kapsalon is 6 dagen per week geopend. Ook online afspraken inplannen is mogelijk, sherkappers.nl. De openingstijden zijn: Maandag van 12:00 uur tot 18:00 uur. Dinsdag van 11:00 uur tot 18:00. Woensdag en donderdag van 10:00 uur tot 19:00 uur. Vrijdag van 10:00 uur tot 21:00 uur (koopavond). Zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Prijzen voor dames en heren 23,95 euro (voor wassen/drogen wordt 5 euro extra berekend). Kinderen 18,95 euro. Kleuren vanaf 35,- euro.

woensdag 12 augustus

Deel dit bericht