Uitbreiding assortiment bij Melktap Wilp

Wilp-Achterhoek- De Melktap in Wilp-Achterhoek is nu ruim 2 jaar open. In de afgelopen jaren hebben steeds meer mensen het leuke boerderijwinkeltje van Christel van de Kamp ontdekt. Melktap Wilp heeft veel vaste klanten, die vaak meerdere keren per week het zelfbedieningswinkeltje aan de Zwarte Kolkstraat 22 bezoeken voor verse melk met het keurmerk ‘”On the way to Planet Proof”.

​Rustpunt

Eén van de wensen van Christel is recent gerealiseerd, op melkveebedrijf ‘de Elshof’ is een Rustpunt gekomen. Een plek waar de wandelaar en de fietser even kan bijkomen en zelf koffie en thee kan zetten en wat lekkers kan nuttigen. Ook kan de bezoeker van het Rustpunt gebruik maken van het toilet en de elektrische fiets opladen. De familie van de Kamp heeft daarnaast een nieuw, groter, melkhuisje neergezet. Een knusse plek met een mooie veranda. Met meer ruimte om nog meer verse streekproducten aan te bieden.

Lekker lokaal

Lekker lokaal, want naast de verse melk uit de Melktap, verse eitjes, de mooie producten van molen de Hoop, de aardappelen van akkerbouwbedrijf Pardijs en de IJsselvallei honing staat er nu ook een koeling vol met zuivel van Boerderij den Hoek. Net als het gerookte spek en de fuetworst van Boerin Hilde afkomstig uit Wilp-Achterhoek. Sinds kort verkoopt de melktap ook de gevulde koeken van Bakker Bril uit Voorst. IJsje eten en koeien kijken? Ook dat kan op de Elshof. Het boerenroomijs van IJsboerderij Oans trekt vele bezoekers naar de boerderij. Je kunt de koeien zien in de wei en ze aanraken in de stal.

Struinen over het boerenerf

Wil je meer weten over het leven op de boerderij en zien hoe er tegenwoordig geboerd wordt? Tijdens een rondleiding over de boerderij, met je gezin of met een groep, kom je echt van alles te weten. Kinderen helpen natuurlijk een handje mee. Ook scholen zijn van harte welkom voor een actieve boerderij-les. Meer informatie vindt je op www.melktapwilp.nl. Melktap Wilp is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 21.00 uur.

Tijdens een fietstochtje even uitrusten bij Melkveebedrijf `De Elshof``

woensdag 2 juni 2021

Deel dit bericht