Uw oude CV ketel is geld waard voor de ijsbaan!

Twello- Met het warmterecord van vorige week in herinnering is het bijna raar om het over een ijsbaan te hebben. In Twello wordt dezer dagen echter gewerkt aan aanleg en realisatie van een natuurijsbaan achter het gemeentehuis. Het initiatief voor deze ijsbaan is genomen door enkele buurtbewoners onder leiding van Gerrit Rutgers.

De gemeente en het AOC hebben praktische medewerking toegezegd bij het realiseren van de plannen van de initiatiefnemers en ook waren al enkele sponsoren gevonden. Maar er is meer financiële steun nodig.
HR Recycling en St. Kringloop Twello sprongen spontaan in op de oproep door een actie te organiseren waarbij HR Recycling oude cv-ketels inzamelt die door de Kringloop bij de mensen thuis worden afgehaald. Per oude cv-ketel doneert HR Recycling € 15,00 aan de ijsbaan. Op de vraag waarom deze actie op touw werd gezet reageert Marcel de Graaf van HR Recycling. “Omdat ik met mijn gezin vorige winter op die plek heerlijk heb geschaatst. De sfeer was fantastisch, vooral toen daar ook hele schoolklassen op het ijs kwamen om te schaatsen in plaats van te gymmen. En helemaal mooi dat het zo centraal in het dorp ligt. Wij willen graag een bijdrage leveren om de ijsbaan permanent op die plek te realiseren.” Meer informatie kunt u vinden op de Facebook-pagina van de ijsbaan (www.facebook.com/ijsbaantwello).

woensdag 26 maart 2014

Deel dit bericht