Van Prachtige Bloementafel naar - Fruittafel Van Nestkastjes naar Voederhuisjes

TWELLO- Heerlijke rijpe pruimen en daarvan zijn o.a. jam en sappen gemaakt, deze zijn nu te koop aan de Burgmeester van der Feltzweg. 41. De opbrengst is voor “Levens veranderen”, alzo schrijft Pricila, Trades Training Institute het volgende: “Onze samenwerking met Bouwen met Bouma belooft tot betere dingen te komen. In 2018 hebben we afgesproken om minstens 10 timmerlieden naar school te laten gaan, het zijn er 17 geworden waarvan 7 dames.

De westelijke provincie in Zambia was altijd al de armste van het land. Er zijn weinig bedrijfstakken die kans geven op werk. Wij proberen tot een oplossing te komen. In samenspraak met BmetB hebben we de timmerlieden schoolbanken laten maken en verkocht aan de school, dit heeft de studenten gemotiveerd en geholpen in hun levensonderhoud van hen en hun familie. Wij zijn blij met dit partnerschap als dit een kans krijgt zal het veel levens in onze gemeenschap beïnvloeden. Wij bidden voor de familie Bouma, en allen die bijdragen aan dit goede werk. Dat God hen rijkelijk zal blijven zegenen en hun gunsten zullen delen”.

Daar doen wij en u het voor, alles wat wij verkopen komt daar terecht zodat ze zo hun land kunnen opbouwen . Kom kopen alles is met veel zorg gemaakt. U proeft puur fruit.

woensdag 22 juli

Deel dit bericht