Van toeten noch blazen?

Twello- Vorige week woensdag berichtte het Voorster Nieuws dat er een Volwassen Leer Orkest wordt opgericht voor iedereen die van toeten noch blazen weet. Muziekvereniging Excelsior uit Twello is de organisator van dit nieuwe project. Na de advertentie en flyers kwamen de eerste aanmeldingen al snel binnen. Binnen 48 uur na het uitkomen van de krant werd de grens van 10 aanmeldingen al behaald.

Wat is het VLO?
Vroeger nooit in de gelegenheid geweest om muziekles te nemen of te krijgen? Zin om dat dan toch een te proberen? Of eb je ooit muziek gemaakt, ben je gestopt maar voel je de uitdaging om het op een ontspannen manier weer op te pakken?

Kom dan bij het VLO
Het is een orkest speciaal voor volwassenen die een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen. In een korte periode van 10 weken ga je aan de slag met een echt instrument. Je krijgt samen met alle andere enthousiastelingen les van de dirigent en wordt vergezeld door muzikanten van de vereniging. Zo leer je in korte tijd de beginselen van het samen muziek maken.

Ervaring hoef je niet te hebben, het heet niet voor niets een Leer Orkest. De uitdaging aangaan om samen te genieten en te ervaren dat muziek maken echt heel erg leuk is om te doen.

Het VLO gaat starten op zondagochtend 12 februari en na 10 muzieklessen is er op zondag 23 april een afsluitend concert. Je begint iedere zondagmorgen om 10.30 uur en om 12.00 uur ga je met je instrument onder de arm weer naar huis, waar je uiteraard ook lekker mag oefenen. De 10 super gezellige muzieklessen worden gegeven in het muziekgebouw aan de Stinzenlaan 80 in Twello. De muzikale liefde komt uiteraard van twee kanten, daarom betaal je slechts 10 euro per les.

Aanmelden? Ja, leuk
Ga gerust de uitdaging aan. Je kan zo op een leuke manier kennismaken met muziek of opnieuw proeven aan het muziek maken, zoals je dat vroeger ook deed. Meld je aan via twello.excelsior@gmail.com Doe dit voor 29 januari 2023, dan kom je op de lijst en neemt Excelsior contact met je op.

woensdag 25 januari 2023

Deel dit bericht