Verras je vader met Vaderdag!

Twello- Op 20 juni is het Vaderdag, de uitgelezen kans om jouw man, vader of opa te verrassen met iets leuks. Thuis in Twello heeft speciaal hiervoor weer een leuke spaaractie opgezet. Kom jij winkelen in het centrum van Twello dan spaar je gemakkelijk mee. Bij besteding vanaf 10 euro bij alle deelnemende ondernemers ontvang je een stempel.

​Drie verschillende stempels maken een volle kaart. Stempelkaart vol? Lever de kaart dan in de passage bij Expert in t/m 19 juni. Hier staan twee boxen waar je de kaart in kunt doen. Op 20 juni worden de 25 winnaars bekend gemaakt die een leuke verrassing krijgen!

In het centrum van Twello vind je een grote keuze aan winkels, op gebied van lifestyle, cadeauartikelen, maar ook voor je dagelijkse boodschappen en natuurlijk horeca.

Ondanks deze bijzondere tijd waar we op dit moment in leven heten alle ondernemers in Twello centrum je van harte welkom en geven jou de persoonlijke service waar Twello om bekend staat. Het is niet meer nodig om een winkelafspraak in te plannen, je kunt tijdens de normale openingstijden in het centrum terecht.

Steun jij jouw lokale ondernemers? Tot snel in Twello!

woensdag 2 juni 2021

Deel dit bericht