Verregende eerste Voorsterkleifair

Voorst- Er was maar een ding dat afbreuk deed aan de Voorsterkleifair: de regen die zondag onophoudelijk de gehele dag met bakken uit de hemel kwam. Ondanks de vele inspanningen van de organisatie, zoals op het laatste moment huren van een luifeltent, bleven de bezoekers weg. Slecht enkelen namen de moeite een kijkje te komen nemen.

Dat was jammer want de fair was zeer afwisselend en ruim opgezet. Geen enkele kraam verkocht hetzelfde en er was een groot aanbod van streekproducten. Zaken om te proeven of uit te proberen. De zogenoemde ‘sfeermakers’ kregen allemaal een plekje onder de grote luifel, pannenkoeken, koffie met lekkers, whisky, bier, ayurvedisch eten, kunst, brocante, sieraden, producten van schapenwol, het was er allemaal. Net zoals Voorster kaas, whisky, bier, groente en fruit, honing, bloemen en de rozebottels van kwekerij Kool uit Wilp. Natuurlijk was er ook een tent voor een drankje en een foodtruck. Verder waren er kramen met wol en handwerkspullen van Voskamp, houten gebruiksvoorwerpen, woonaccessoires, maar ook een stand van de Natuurwerkgroep en de Historische Vereniging Voorst. Demonstraties waren er ondanks de regen met tuinbouwmachines, tractoren en jachthonden en houtsnijkunst met de kettingzaag. En dat alles opgefleurd met livemuziek van Dianne en Buddy en een houtvuur op het middenplein.

De Voorsterkleifair op deze manier opgezet, verdient beslist een tweede editie! Iets wat de organisatie zeker van plan is!

woensdag 21 september 2022

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws