Verzorging huisdier uitermate belangrijk

Twello- Sinds begin januari is aan de Rijksstraatweg in Twello ‘’Trimsalon Dog Dreams’’ gevestigd. In de professioneel ingerichte salon staat Deveney Scherling aan het roer om met liefde en passie uw hond te verzorgen.

Deveney is niet over een nacht ijs gegaan alvorens ze met haar trimsalon begon. Een gedegen opleiding aan de Trimacademie in Zutphen en diverse praktijkstages in de regio hebben haar tot ‘vakvrouw’ gemaakt. Door deze scholing mag ze zich dus gediplomeerd hondentrimster noemen maar ook heeft ze een diploma op zak als dierenartsassistente. Door dit alles heeft ze genoeg ervaring opgedaan om voor ‘zichzelf’ te beginnen, maar belangrijker is dat ze op de juiste en professionele wijze uw hond kan verzorgen.

Verzorging huisdier uitermate belangrijk

De vacht is een belangrijk onderdeel van de hond. Om een hond in optimale gezondheid te houden is het belangrijk dat de vacht goed onderhouden wordt. Deveney helpt u daarbij door middel van op maat gemaakte trimbehandelingen voor uw hond. Hierbij valt te denken aan wassen, droog blazen, borstelen, ontwollen, inkorten, knippen, scheren, uitdunnen en plukken. Deveney vindt het belangrijk dat de honden in haar salon zich geliefd, veilig en goed verzorgd voelen.

Trimmen

Trimmen is het algemene woord voor vachtverzorging van de hond. Deveney beheerst alle trimtechnieken, de juiste verzorging voor elk type vacht en huid. De kwaliteit en het welzijn van de hond heeft bij haar de hoogste prioriteit. In principe is een trimbeurt voor elke hond aan te raden, dus niet alleen voor rashonden. Aan de vacht ziet men vaak hoe het is gesteld met de gezondheid van de hond. Om bij uw hond een gezonde en goede vacht in conditie te houden is het belangrijk de hond regelmatig te (laten)verzorgen.

Trimsalon Dog Dreams

Rijksstraatweg 107, Twello.

06 34127541.

De 6 maanden oude Zorro laat zich de trimbeurt maar al te graag welgevallen.

woensdag 12 februari

Deel dit bericht