Vier geslaagden bij de E.H.B.O. Vereniging Voorst

Voorst- Op 21 september was het zover, eindelijk konden de vier cursisten op voor het examen Eerste Hulp bij Ongelukken. En de vereniging is er trots op dat ze allen zijn geslaagd. In tien lesavonden maakten ze zich bekwaam in het verlenen van eerste hulp bij onder meer ongevallen, ernstige bloedingen, botbreuken, reanimatie/AED. Ook de EHBO aan kinderen kwam aan bod. De lessen hebben tussendoor een tijdje stil gelegen door de Corona, maar in september gingen de cursisten weer actief aan de slag met dus goed resultaat.

In september 2021 hoopt men weer te starten met een nieuwe cursus E.H.B.O. Hierin komen alle bovenstaande competenties aan bod. Er wordt veel praktisch geoefend, er zijn lessen met lotus slachtoffers zodat de praktijk heel dichtbij komt. Kortom een belangrijke cursus, waarin veel te leren is. Tevens start er september 2021 weer een cursus Reanimatie/ AED (één avond).

Als u interesse heeft of vragen over het bovenstaande, dan kunt u bellen met: Bea Sarink 0610415987 of een e-mail sturen naar: ehbovoorst@gmail.nl
Veel zorgverzekeringen vergoeden geheel of gedeeltelijk een EHBO cursus. Informeer bij uw verzekering of u hiervoor in aanmerking komt.
Inmiddels hebben Susan Jochems, Sander Matser, Miranda Welmers en Susanne Ilbrink-Smies het felbegeerde Oranje Kruis Diploma ontvangen.

woensdag 21 oktober

Deel dit bericht