Vliegende start kort voetbalseizoen SV Twello

Twello- Na acht maanden alleen maar trainen kon de voetbaljeugd van Nederland op zaterdag 5 juni eindelijk weer wedstrijden spelen. In het kader van de KNVB Regio-cup kunnen de jeugdteams (tm 17 jaar) weer wedstrijden spelen tegen clubs in de buurt, liefst op fietsafstand.

​De Regio-cup bestaat uit 4 speelrondes en is het alternatief voor de competities die dit seizoen niet meer konden worden afgemaakt door de coronamaatregelen. Op die manier kan de jeugd nog even een paar weken lekker voetballen tot aan de zomervakantie. Ook aan de Zuiderlaan waren weer volop wedstrijden. Wel zonder ouders. De kinderen keken niettemin erg uit naar hun eerste wedstrijd sinds maanden. Eindelijk niet alleen meer trainen maar een echte wedstrijd. Een van de kinderen zei: “ben best zenuwachtig. Het is voor het eerst sinds 8 maanden dat we weer een echte wedstrijd hebben”. De eerste speelronde bij SV Twello had perfect voetbalweer en na afloop veel blije jeugd.

Twijfel je als ouder of als jongen / meisje of je dit korte seizoen nog kan aanhaken? Dat kan zeker. Stuur even een korte mail aan jeugdcommissie@svtwello.nl.

woensdag 9 juni 2021

Deel dit bericht