Voel je fitter met Jumbo Binnendijk

Twello- Sinds begin oktober ligt er in de winkel van Jumbo Binnendijk in Twello een eigen vitaminelijn. Martin Binnendijk: “We merken dat in deze vreemde en onzekere tijd veel vraag is naar producten die de gezondheid ondersteunen, zoals natuurlijk gezond voedsel maar ook weerstandsverhogende producten. Daarom hebben we gekozen om een eigen lijn hoogwaardige voedingssupplementen aan te bieden, om aan de vraag van de consument te voldoen. De vitamines richten zich vooral op het bevorderen van de weerstand.”

Voedingssupplementen zijn een aanvulling op een gezonde levensstijl en natuurlijk geen vervanging. De vitaminelijn van Jumbo Binnendijk is zeer hoogwaardig, op basis van natuurlijke ingrediënten en passen in een vegetarisch en in sommige gevallen zelfs veganistisch dieet. De tabletten en capsules zijn vrij van geur- en kleurstoffen en hebben het hoogst mogelijke gehalte van puur werkzame stoffen, zonder onnodige toevoegingen.

In totaal liggen er nu 10 producten in de schappen, waarvan 3 producten specifiek geschikt voor kinderen. De vitamines hebben ieder een ander doel, bijvoorbeeld Ester-C, een echte vitamineboost. Dit voedingssupplement bevat een gepatenteerde vorm van Vitamine C, namelijk Ester-C, die zorgt voor een goede opname door het lichaam en ook langer actief blijft. Dit is dus een zeer effectief voedingssupplement. Het wordt tweemaal sneller opgenomen dan reguliere vitamine C tabletten en blijft ook tweemaal zo lang aanwezig in je lichaam. De tabletten hebben een positieve invloed op je immuunsysteem en zorgen voor een goede weerstand. Een andere supplement is Propolis, een uniek natuurlijk product gemaakt door bijen, dat geschikt is als antibacterieel middel, de natuurlijke weerstand verhoogt, anti-oxidatief is en het immuunsysteem stimuleert.

Goede voeding en beweging zijn essentieel en de basis voor een gezond lijf. Maar door ons jachtige leven met stress en alle invloeden van buitenaf, krijgt ons lichaam vaak niet voldoende binnen aan voedingsstoffen. Door te bouwen aan een gezond lichaam en deze aan te vullen met ontbrekende bouwstenen, zorg jij ervoor dat je grip hebt op je gezondheid, immuunsysteem en weerstand. Met de voedingssupplementen van Jumbo Binnendijk ondersteun je de gezondheid van je lichaam en geef je jouw immuunsysteem een extra boost. Je vindt de vitaminelijn in de weerstandszuilen in de winkel van Jumbo in Twello.

woensdag 21 oktober

Deel dit bericht