Voorjaarsconcert 2019 De Trossen Los Twello

Twello- Het Voorjaarsconcert van De Trossen Los is al jaren een begrip. Dit traditionele concert vindt ook dit keer weer plaats in de Multizaal van Sporthal Jachtlust in Twello, en wel op zaterdag 18 mei. De entree is € 7,- inclusief een kopje koffie of thee. Kaartverkoop aan de zaal. Het concert begint om 20.00 uur, maar de Jachtlustzaal is op 18 mei al open vanaf 19.30 uur.

‘Ook in mei leggen alle vogels een ei’, zo is het gezegde. Ook het shantykoor heeft weer iets moois en luisterrijks uitgebroed. Dat zal het in de gemeente Voorst en de wijde omgeving bekende koor ook dit jaar weer laten horen in een klinkend Voorjaarsconcert.

Er is opnieuw gewerkt aan een interessant programma, met 10 nieuwe nummers! Naast bekende en traditionele zeemansliederen zullen de zangers en muzikanten diverse Engelse en Duitse shanty’s ten gehore brengen. Naast het welbekende Weisse Rosen aus Athen en het mysterieuze Conquest of Paradise gaat het shantykoor De Trossen Los de zaal trakteren op nummers als Down by the dockyard wall, en Ik hou van de Noordzee. Maar met het vrolijke en swingende Laat een zeeman maar lekker gaan, zullen de zestig stoere zangers verwoorden waar ze ook voor staan. Trouwens, op gezette tijden kunnen de aanwezigen zich ook uitleven in het meezingen van bekende zeemansliederen. Zoals altijd staat het geheel onder de inspirerende leiding van dirigent Gert Pannekoek. Wij wensen de bezoeker veel inspiratie en genoegen, mede gedachtig deze spreuk van de Duitse dichter Heinrich Heine: ‘Als woorden tekort schieten, begint de muziek’.

woensdag 8 mei

Deel dit bericht