VOORLEESDAGEN OP DE KRUIMELKRING

Twello- Van woensdag 20 januari t/m 30 januari zijn de Nationale Voorleesdagen. Het doel van deze campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Belangrijkste redenen om voor te lezen zijn de taalontwikkeling en natuurlijk ook het plezier! Ook Kindercentrum de Kruimelkring doet hier aan mee.

Coco-pagina online
De leidsters lezen voor uit “Coco kan het!”, het gekozen prentenboek van de Nationale Voorleesdagen 2021. Dit prentenboek gaat over Coco die heel graag wil vliegen, maar het wel een beetje spannend vindt. Gelukkig helpt mama een beetje en Coco gaat het goed proberen. Want… van proberen kun je leren!

Normaal gesproken is er tijdens de Nationale Voorleesdagen een voorleesontbijtje op De Kruimelkring. Helaas kon dat dit keer niet met alle kinderen samen op het kindercentrum. Daarom hebben de juffen het boekje voorgelezen. Hier kunnen de peuters dan zelf thuis naar kijken op de computer of tablet. Misschien wel lekker in pyama met een broodje en wat drinken erbij. In deze tijd doet De Kruimelkring het dus net even anders, maar daarom niet minder leuk!

Meer informatie over Coco vind je op de website van Kindercentrum de Kruimelkring, www.dekruimelkring.nl. Daar kun je ook zien hoe je een Coco kunt verven, een leuke kleurplaat vinden van Coco en zelf een Coco-vogel in elkaar knutselen.

woensdag 27 januari 2021

Deel dit bericht