Voorster vrijwilligers uitgenodigd voor etentje met de burgemeester

Voorst- Alle Voorsternaren die vrijwilligerswerk doen in hun dorp worden uitgenodigd voor een ‘waarderingsdiner’ bij Ribhouse Texas. Deze waardering zal plaatsvinden op woensdag 11 maart van 18.00 tot 19.30 uur. De burgemeester zal ook aanschuiven om alle vrijwilligers te bedanken voor hetgeen ze doen.

Ook in Voorst doen veel mensen vrijwilligerswerk. “Gelukkig maar want het verenigingsleven en een groot deel van onze sociale activiteiten zijn gebouwd op vrijwilligers,” legt Eva Liem uit. “Zij vormen de fundering. Kijk maar naar de KOV, het Dorpshuis of sportverenigingen als VV Voorst. Zonder vrijwilligers zouden ze simpelweg niet kunnen bestaan. Maar ook talloze kleinere stichtingen en initiatieven in het dorp draaien op vrijwilligers. En dan heb je ook nog overblijfouders, maatjes, verzorgers, ga zo maar door. Waar zouden we zijn zonder hen?”

Ook de gemeente Voorst is trots op de vele vrijwilligers die de gemeente leefbaarder en mooier maken. Daarom organiseert de Vrijwilligerscentrale Voorst (VCV) voor alle vrijwilligers in de gemeente Voorst een bijeenkomst om ze te bedanken voor hun inzet. Deze keer gaat de burgemeester, één voor één, naar de dorpen toe. De VCV organiseert in alle 12 dorpen een “Aan tafel met de burgemeester”. Vrijwilligers uit Terwolde, Wilp, Teuge, Posterenk/Bussloo en Klarenbeek zijn reeds in het zonnetje gezet en nu is het dus de beurt aan Voorst.

Ook in Voorst is het de bedoeling dat het een gezellig samenzijn wordt voor jong en oud. De waardering vindt plaats in restaurant Ribhouse Texas. Alle vrijwilligers zijn vanaf 18.00 uur welkom om aan te schuiven. Er wordt gezorgd voor een heerlijk diner van mixed grill, aardappelen, frietjes, salade en een sausje. Om 19.30 uur eindigt deze waardering. De avond is geheel kosteloos en na afloop krijgt iedereen een leuke attentie mee naar huis.

Aanmelden

Ben je vrijwilliger en wil je aanschuiven op woensdag 11 maart? Meld je dan aan vóór woensdag 26 februari via: https://www.mensenwelzijn.nl/aanmeldformulier-aan-tafel-met-de-burgemeester/

Meer informatie? Mail: vrijwilligerscentrale@mensenwelzijn.nl of neem contact op met de dorpscontactpersoon.

woensdag 5 februari

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws